Inter cars

Infiintata in anul 1990, Inter Cars S.A. este cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii auto pentru vehicule produse in Asia, fiind astfel lider european in domeniu. Cu bazele in Polonia, Inter Cars si-a inaugurat activitatea in Romania in anul 2008, dupa o perioada de pregatire de aproximativ un an. In septembrie 2008 au inceput vanzarile intr-o singura locatie, iar in prezent functioneaza multiple filiale ce opereaza in regim de franciza. In 2010 a fost inaugurat depozitul central din Brasov ce dispune de unul dintre cele mai noi si performante sisteme logistice la ora actuala din tara.

Unix

Cu un numar de peste 200 de furnizori din toate colturile lumii, UNIX asigura garantia calitatii gamelor de produse ( de peste 500.000 de articole) comercializate, care se extinde intr-un ritm extrem de dinamic. In cazul produselor din gama Gates, Sachs, Monroe, Mann, Knecht, Kayaba, Bosal, Bosch sau Castrol, renumele marcii este insusi garantia calitatii.

Bardi Auto

Firma din Ungaria, este una din cele mai mari importatoare de piese auto din Europa Centrala si de Est, ocupand totodata si pozitia de lider de piata in domeniul pieselor de schimb din Ungaria.

Elit

Baza sortimentului Elit o reprezinta produsele cunoscutelor firme: SACHS, BREMBO, TEXTAR, CONTITECH, ROSI, NGK, UFI si a altor producatori de prima mana.

AD Auto Total

Piese originale de cea mai buna calitate.

Autonet

Autonet este furnizorul numarul 1 de servicii din domeniul auto pe piata romaneasca si isi propune sa-si mentina pozitia de lider de piata si de a creste constant, oferind noi servicii si solutii pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai.

Trost

Primul in comertul en-gros de piese din Germania, TROST este prezent pe piata inca de la inventarea automobilului, oferind partenerilor sai servicii, care exced comertului de piese auto.

Augsburg

Augsburg International, este compania numarul 1 in Romania pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket si printre cei mai dinamici furnizori de piese, accesorii, utilaje si concepte de afaceri pentru service-urile din industria auto.

Autosolution

SC Auto Solution SRL este o firma cu capital integral romanesc infiintata in anul 2002 . Scopul este acela de a furniza cele mai bune servicii de pe piata auto din Romania si de a oferi cele mai bune solutii pentru cresterea sigurantei circulatiei pe drumurile publice prin furnizarea unor piese de schimb de calitate recunoscuta si care sa asigure tuturor conducatorilor auto confortul necesar. Reteaua Auto Solution cuprinde un depozit central situat in Bucuresti .

Primatgold

Primat Gold este atat importator, cat si distribuitor si vanzator de anvelope originale, importate direct din fabricile internationale. Service roti si magazine vanzari anvelope si PS in Bucuresti, ITP pentru orice tip auto si depozit de anvelope.

Berner

Combinata Berner Grupul este format din cele doua societati Berner SE, Künzelsau, si ITO Befestigungstechnik, Ingelfingen. Ca si companie holding strategic la nivel de grup, cu functii, Berner SE este responsabil pentru dezvoltarea in continuare a atat Berner si unitatile de Caramba de afaceri. La sfarsitul anului 2010, Grupul a consolidat pozitia sa internationala, prin consolidarea acesteia ca o societate europeana (SE).

Caramba

Caramba Chemical Group este recent proclamata "Marca comerciala a secolului", si isi propune sa devina lider in furnizarea de produse chimice si accesorii in domeniul de curatare, ingrijire si intretinere auto.

MATEROM

Infiintata in anul 1998, Materom a debutat cu vanzarea pieselor auto din dezmembrari, ajungand, in numai cativa ani, una din cele mai cunoscute firme importatoare de piese auto noi. In prezent, firma dispune de un sediu central/centru logistic situat in Targu Mures si cinci centre regionale situate in Brasov, Timisoara, Iasi, Bucuresti si Pitesti, avand o retea proprie de distributie care are acoperire nationala.

Centrocar

Infiintata in 2003, Centrocar este o societate comerciala cu capital integral privat ce ofera servicii in domeniul importului si comercializarii de piese auto pentru marcile FORD, MAZDA, MERCEDES, BMW, AUDI, FIAT, ALFA-ROMEO, VOLKSWAGEN, SEAT, SKODA, OPEL.

AutoFocus

FOCUS CONSULTING SRL comercializeaza produse destinate domeniilor AUTO si INDUSTRIAL, si ofera consultanta in OPTIMIZAREA SOLUTIILOR DE LUBRIFIERE adoptate de clientii nostri in vederea imbunatarii performatelor acestora. Cu o experienta indelungata si un portofoliu bogat de clienti, compania noastra se numara printre principalii furnizori de astfel de produse din Romania.